Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه بقیه الله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای رسالت خود جهت حفظ جان مردم در برابر ویروس کرونا، واکسن نورا با آنتی بادی ۲۰برابری را تولید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ مطالعات اولیه این واکسن نوترکیب ضد کرونا توسط محققان فرهیخته دو دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و دانشگاه جامع امام حسین(ع)، با حمایت قاطع معاونت تحقیقات علوم و فناوری سپاه و ریاست دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) از اسفند ۹۸  آغاز گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از مطالعات بیوانفورماتیک، طراحی چند پروتیئن نوترکیب و سپس تولید آنها در میزبان پروکاریوتیک از ۲۰ اسفند شروع و در پایان اردیبهشت ماه ۹۹ منجر به تولید آزمایشی چهار پروتیئن نوترکیب بعنوان کاندیدای واکسن از نوع پروتیئن گردید.

پس از انجام موفقیت آمیز تست های اولیه و تایید عملکردی آنها، بررسی اولیه این پروتئین ها در گروه های موشی انجام و بررسی ایمنی زایی آنها از طریق تست های اِلایزا مورد ارزیابی کمی و کیفی گردید. طی آزمایشات متعدد فرایند انتخاب پروتئین برتر، فرمولاسیون، تعیین دوز و سایر ویژگی های آن در حیوانات، مدل ارزیابی گردید. تولید پایلوت در شرایط GMP و فرآیند تست های پیش بالینی درگروه های حیوانی ۳ گونه مختلف موش و خرگوش و میمون به موازات هم، انجام گردید. تکمیل تست های پیش بالینی پس از اخذ نتایج تست های VNT بر روی بر ۳ گونه حیوان و در نهایت انجام تست چالش میمون ها با ویروس زنده کرونا، قدرت ایمنی زایی در این حیوانات و سلامت ایمن بودن این واکسن را با موفقیت کامل به اثبات رسانید.  

طی نمودن کلیه ارزیابی های کمی وکیفی سازمان غذا و دارو و نهایتا اعطاء کد اخلاق در پژوهش از کمیته ملی واکسن به شرکت دانش بنیان آمیتیس ژن به نمایندگی از این دانشگاه، تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۰ صورت پذیرفت. واکسن نورا از نوع پروتئین نوترکیب بوده و تولید آن در فرمانتورهایی با شرایط GMP انجام و سپس ورود به فرآیند تخلیص و پس از طی نمودن تست های کنترل کیفی وارد مرحله فرمولاسیون و در نهایت پرکنی ویال های تزریقی صورت می پذیرد.

کلیه مراحل ساخت واکسن تحت نظارت کامل و دائم واحدهای کنترل و تضمین کیفیت مورد تایید سازمان غذا و دارو صورت می گیرد تا اطمینان از سلامت و اثربخشی  این واکسن به طور کامل تضمین گردد. به لطف و مدد الهی راه اندازی خط تولید انبوه واکسن نورا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در راستای تولید محصولی با کیفیت ایمن در تراز استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، جهت خدمت به هموطنان عزیز خود و پاسخ به نیاز ملی کشور در حوزه سلامت و سپس صادرات آن با تلاش بی وقفه و شبانه روزی صورت گرفته و تداوم دارد.

طبق گفته دکتر جعفر سلیمیان (ایمونولوژیست) مطالعات نشان می دهد که پس از گذشت ۲۱ روز از تزریق دز یادآور واکسن نورا، سطح آنتی بادی ضد قسمت متصل شونده ویروس (RBD)، به صورت بسیار چشمگیر، بین ۱۵ تا ۲۰ برابر افزایش یافته بود.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، ظرفیت ماهیانه فعلی تولید واکسن نورا حدود سه میلیون دز بوده و این ظرفیت متناسب با نیاز کشور قابل افزایش است. این واکسن از مناسب‌ترین واکسن‌ها برای تزریق دز سوم است، چون اثربخشی بالایی حدود ۹۰ درصد دارد و میزان آنتی بادی مناسبی را در بدن ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله واکسن نورا آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید