Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@17:08:42 GMT

نظر رئیس دانشگاه بقیه الله در مورد واکسن «فایزر»

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۳۳۰۸

‍‍‍‍‍‍

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) به بیان توضیحاتی در مورد واکسن «فایزر» پرداخت.

حسن ابوالقاسمی در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که با وجود توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر عدم ورود واکسن‌های آمریکایی به کشور قرار است واکسن فایزر ساخت بلژیک وارد کشور شود و مگر این واکسن با نوع آمریکایی متفاوت است که می‌خواهند چنین اقدامی را انجام دهند؟، توضیح داد: حتما افرادی که قصد انجام چنین کاری را دارند در خصوص وارد کردن این واکسن از مجاری لازم پرسش کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغاتی به ویژه از سوی نخبگان در خصوص واکسن فایزر انجام می‌شود که گویی این واکسن بسیار بهتر است سایر از واکسن‌ها است و این در حالی است چنین نیست.

وی افزود: چینی‌ها علیرغم اینکه چندان واکسن‌سازان قهاری نبودند تعداد بیشتری از واکسن کرونا را تولید کردند و تمام مردم خود را واکسینه کردند و هندی‌ها هم چنین اقدامی را انجام دادند و اینکه در میان اقشار نخبه عده‌ای این موضوع را تبلیغ می‌کنند که کالا‌های با ارزش حتما باید از اروپا و آمریکا وارد شوند ما سال‌ها است که خلاف این موضوع را ثابت کرده ایم.

بیشتر بخوانید: واکسن کرونا با کدام واکسن کودکان تداخل دارد؟

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) ضمن اشاره به اینکه ما در حال تولید بیش از ۳۰ محصول بیوتکنولوژی در کشور هستیم که کیفیت آن‌ها با محصولات خارجی هیچ تفاوتی ندارد، ادامه داد: توانایی تولید دارو در کشور وجود دارد و دارو‌های ضد سرطان با کیفیت بسیار عالی در داخل تولید شد و علاوه بر آن فاکتور ۸، فاکتور ۷، جی سی اس اف، دارو‌های تالاسمی و بسیاری از دارو‌های بسیار مهم که قیمت‌های بسیار بالایی در دنیا داشتند با کیفیت بالا در داخل ساخته شدند.

وی با بیان اینکه من اصلا طرفدار این موضوع نیستم که فردی واکسنی را به عنوان واکسن ایده آل به مردم معرفی کند و این کار اشتباه و نوع خوباختگی است و باید از وجود ما و مسئولین بیرون رود، اظهار کرد: ما به آنچه در کشور خودمان و کشور‌های دوست تولید می‌شود، اهمیت دهیم چرا که سال‌ها است که از آمریکا زخم می‌خوریم و دیگر برایمان کافی است، آن‌ها به کودکان مبتلا به سرطان ما رح نکردند و نگذاشتند به آن‌ها برسد و اگر دارو‌های هندی نبود معلوم نبود چه برسر این کودکان می‌آمد و این آمریکایی‌ها بودند ایران را از دسترسی به دارو‌های برند غربی منع کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) متذکر شد: من واقعا از این موضوع متاسفم که در جامعه ما تبلیغ شود که محصول آمریکایی خوب است و مشابه داخلیش و یا تولید آن در کشور‌های دیگر خوب نیست! ما اگر در این چند ساله به امید آمریکایی بودیم بسیاری از مردم جان خود را از دست می‌دادند و ما علاوه بر اینکه خودمان این محصولات را تولید کردیم از کشور‌های دوست هم واردات داشتیم برای اینکه به غربی‌ها بگوییم شما ضامن جان و مال مردم ما نیستید و ما می‌توانیم محصولات مورد نیازمان از راه‌های دیگر هم تامین کنیم و در حال حاضر هر حرکتی انجام شود که منجر به مشروعیت به واکسن‌ها و تولیدات آمریکایی شود، با آن مخالف هستم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

برچسب ها: واکسن نورا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن نورا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه حدادپور صبح دوشنبه در آئین نکوداشت مرحوم آیت الله حاج صادق رزاقی طالقان که در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، تصریح کرد: در حوزه مدیریت سطح استان البرز با نکته مهمی مواجه هستیم؛ اینکه در سرآمدسازی برای کشور و استان در حوزه‌های دینی ضعیف عمل می‌کنیم.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم در سطح ملی سرآمدان ورزشی، هنری، سینمایی و … را معرفی کنیم بسیاری از افراد به ویژه نسل جوان بدون لحظه‌ای فکر کردن می‌توانند نام افراد را به زبان بیاورند اما در حوزه‌های علمی و مذهبی، به وضوح دیده می‌شود که افراد به خصوص نسل جوان شناختی از سرآمدان و مشاهیر ندارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: برگزاری چنین مراسم‌هایی کمک می‌کند که بتوانیم افراد دارای وجهه مذهبی و مورد وثوق در استان و کشور را به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم و نوعی الگوسازی انجام شود. آیت الله رزاقی دارای مؤلفه‌های خوبی بودند که نباید از آنها غافل شویم.

حدادپور، دانش، پارسایی و مردم داری را سه مؤلفه مهم این شخصیت علمی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: نسل جوان دیگر از موعظه‌های معمولی اقناع نمی‌شوند اما وقتی شخصی می‌تواند با این سطح علمی در حوزه‌های خارج از فقه و دین با مطالعه قبلی در جمع جوانان صحبت کند، آنها را جذب می‌کند.

وی با اشاره به نقش مهم برگزاری این گونه جلسات در زنده نگهداشتن یاد شخصیت‌های علمی و فرهنگی و نیز الگوسازی برای نسل جوان به ویژه در حوزه روحانیت خاطرنشان کرد: اساتید بزرگی در سطح استان داریم که نسل جوانان آنها را نمی‌شناسند که این موضوع کوتاهی ما را نشان می‌دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: پیشنهاد می‌شود در این گونه برنامه‌ها و مراسم برنامه ریزی های لازم انجام شود تا بیشتر نسل جوان حضور داشته باشند که بتوانیم شخصیت‌های سرآمد را به آنها معرفی کنیم و جوانان و نوجوانان با مشاهیر آشنا شوند و به آنها رجوع کنند.

آیت الله رزاقی هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد

حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: آیت الله رزاقی با اینکه استخدام دانشگاه بود اما هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد و به معنای واقعی کلمه طلبه زندگی کرد.

وی با اشاره به اینکه وی با هدف تبلیغ وارد دانشگاه شد و تا پایان عمر خویش نیز این هدف را حفظ کرد و به معنای واقعی کلمه مؤثر بود، ادامه داد: او شرکت در نماز جماعت را بر خود فرض می‌دانست و هر جا و تحت هر شرایطی، وقتی را برای نماز خالی می‌کرد تا به اقامه نماز جماعت دانشگاه برسد.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز بیان کرد: وی در عین حال که مسوولیت‌های متعددی در استان بر عهده داشت اما تبلیغ، منبر رفتن، روضه خواندن و در مجموع رسالت طلبگی خود را فراموش نکرد و از سوی دیگر ورود خوبی در مباحث حوزوی داشت. بزرگترین خصلت او ارتباط و انس با اهل بیت (ع) بود.

کد خبر 6098049

دیگر خبرها

  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد