Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@13:01:03 GMT

تولید ۳ میلیون دز واکسن نورا به صورت ماهانه+فیلم

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۰۷۹۱

‍‍‍‍‍‍

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به اظهارات سخنگوی سابق «سازمان غذا و دارو» در مورد زیرساختهای واکسن نورا واکنش نشان داد.  «حسن ابوالقاسمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در واکنش به اظهارنظر یکی از مقام‌های سابق وزارت بهداشت که گفته بود «زیرساخت‌های لازم برای تولید گسترده واکسن نورا، فراهم نیست»، به میزان گفت: ما یکی از واکسن سازان داخلی در کشور بودیم که از ابتدا مشکل سایت تولید نداشتیم چرا که بر خلاف بسیاری از واکسن‌ها سایت تولید راه اندازی نکردیم و سایت تولیدی که در کشور دارای ظرفیت بود را انتخاب کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: حتی در مرحله‌ای که بر روی فاز حیوانی کار می‌کردیم هم سایت تولید ما آماده بود و از نظر GMP مورد بررسی قرار گرفت و بعد از آن فاز یک را آغاز کردیم و همان موقع با امکاناتی که وجود داشت تعهد دادیم که می‌توانیم تا ۳ میلیون دز در ماه تولید واکسن داشته باشیم. بیشتر بخوانید: همه آنچه در مورد واکسن نورا باید بدانید رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) ضمن اشاره به اینکه حتی اگر یک ماه پیش هم به ما مجوز می‌دادند، توانایی انجام چنین کاری را داشتیم، ادامه داد: ما باید مراحل فاز‌های مطالعاتی را بگذرانیم و این موضوع جزء مقررات سازمان غذا و دارو است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه فاز اول مطالعاتی ما به اتمام رسید و فاز دوم آغاز شده است، اظهار کرد: امیدواریم که بتوانیم فاز‌های دوم و سوم را به سرعت پشت سر بگذاریم و این واکسن را در اختیار مردم قرار دهیم چرا که واکسن نورا یکی از بهترین واکسن‌هایی خواهد بود که مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) توضیح داد: واکسن نورا برای همه سنین حتی کودکان بعد از اینکه بتوانیم مرحله مطالعاتی کودکان را انجام دهیم، مناسب است و به طور کلی اصلا با مشکلی در زمینه تولید مواجه نیستیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

براساس این گزارش، واکسن نورا محصول دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) است که برای مقابله با ویروس کرونا توسط متخصصین ایرانی تولید شده است؛ این واکسن، از نوع پروتئین نوترکیب بوده و تولید آن در فرمانتور‌های با شرایط GMP انجام و سپس ورود به فرآیند تخلیص و پس از طی نمودن تست‌های کنترل کیفی وارد مرحله فورمولاسیون و در نهایت پرکنی ویال‌های تزریقی صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا واکسن نورا بقیه الله

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا واکسن نورا بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله واکسن نورا سایت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند