Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@00:14:56 GMT

کرونا نگاه مردم به کادر درمان را تغییر داد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۶۸۸۴

‍‍‍‍‍‍

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: عزیزان ما در نظام سلامت از کادر خدماتی بیمارستان تا پرستاران، پزشکان، متخصصان و فوق تخصص‌ها در زمینه این بیماری بسیار فعال هستند و این موضوع سبب ایجاد نوعی تقدس در فعالیت آن‌ها شده است و مردم هم همیشه احساس بسیار خوب و روحانی نسبت به این مجموعه داشتند و این امر موجب شد تا نگاه به درمان تغییر کند و ارزش الهی آن بیشتر شناخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال اخوان مقدم در گفت‌وگو با میزان گفت: در بحران کووید تعداد زیادی از بیماران مبتلا به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کردند و بیمارستان بقیه‌الله یکی از مراکز اولیه‌ای بود که این بیماران را پذیرش کرد و در حال حاضر تقریبا نزدیک به تمامی ظرفیت خود را به آن‌ها اختصاص داده است. عزیزان ما در نظام سلامت از کادر خدماتی بیمارستان تا پرستاران، پزشکان، متخصصان و فوق تخصص‌ها در زمینه این بیماری بسیار فعال هستند و این موضوع سبب ایجاد نوعی تقدس در فعالیت آن‌ها شده است و مردم هم همیشه احساس بسیار خوب و روحانی نسبت به این مجموعه داشتند و این امر موجب شد تا نگاه به درمان تغییر کند و ارزش الهی آن بیشتر شناخته شود.

وی افزود: قبل از شیوع کرونا بر اساس سیاست‌های کشوری و حتی جهانی به نظر می‌رسید که برخی از رشته‌ها نظیر عفونی محدود شود و جامعه سلامت تصور می‌کرد که بیماری‌های عفونی مربوط به قرن گذشته است و هم اکنون دوره بیماری‌هایی نظیر سرطان، بیماری قلبی، بیماری‌های ژنتیکی و... است و کووید به طور کلی این نظام را به هم زد و موجب شد تا رشته‌های بهداشت، بیماری‌های عفونی و مدیریت سلامت جایگاه خود را پیدا کنند و در حوزه بهداشت و درمان بالا بیایند. بیشتر بخوانید: ماجرای عجیب واکسن‌های ده دزی برکت و راه حل محرز معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در پاسخ به این سوال که آیا شیوع کرونا استقبال از رشته‌های مختلف پزشکی را تحت تاثیر قرار داد؟، اظهار کرد: می‌توان گفت که شیوع کووید تقریبا هیچ تاثیری بر استقبال معمول از رشته‌ها نگذاشت و ورود به رشته‌های مختلف پزشکی سیر طبیعی خود را طی کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه ما متقاضیان و داوطلبان بیشتری نسبت به سال گذشته داشتیم، ادامه داد: با توجه به حسن سابقه‌ای که از دانشگاه بقیه‌الله نشان داده است، متقاضیان ورود به این دانشگاه امسال از سوابق تحصیلی بهتری نسبت به قبل برخوردار بودند و بسیاری افراد با رتبه‌های بسیار خوب این دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کردند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اتنهای پیام/

برچسب ها: کرونا بقیه الله

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا بقیه الله بقیه الله رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟