Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@15:59:18 GMT

کرونا، آموزش پزشکی را متوقف کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۵۶۹۳

‍‍‍‍‍‍

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به بیان توضیحاتی در خصوص شیوع کرونا و تاثیرات آن بر آموزش پزشکی پرداخت. جمال اخوان مقدم در گفت‌وگو با میزان در خصوص شیوع کرونا و تاثیرات آن بر آموزش پزشکی گفت: در ابتدای بحران پاندمی کرونا این نگرانی وجود داشت که این موضوع تاثیر بسیار منفی بر روی آموزش داشته باشد، اما به مرور زمان با زحماتی که دوستان ما کشیدند، برنامه ریزی‌هایی که انجام شد و همکاری‌هایی که با وزارت بهداشت داشتیم، نه تنها این بحران سبب رکود آموزش نشد، بلکه می‌توان گفت ما یکی از دور‌ه‌های خوب توسعه را در دانشگاه بقیه‌الله (عج) سپری کردیم و هم ظرفیت‌هایمان افزایش پیدا کرد و هم رشته‌های جدیدی به مجموعه ما اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به اینکه همچنین ما در این دوران یک دانشکده جدید دندانپزشکی در دانشگاه بقیه‌الله (عج) تاسیس کردیم که از بهترین دانشکده‌های دندانپزشکی کشور و با امکانات بسیار خوب است، ادامه داد: در مجموع ما در دوران شیوع کرونا یک دوره رکود اولیه داشتیم، ولی بعد از اینکه از این رکود خارج شدیم، اولا فضای آموزش مجازی و امکانات آن بسیار توسعه پیدا کرد و دوما این امر که بخشی از آموزش ما از حضوری به مجازی تغییر پیدا کند که از برنامه‌های قبلی ما بود، محقق شد. بیشتر بخوانید: آیا بعد از تزریق واکسن می‌توان خون اهدا کرد؟ معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) افزود: انجام چنین اقدامی سخت بود، اما با الزامی که به دلیل کرونا ایجاد شد، خدا را شکر ما این دوره با موفقیت و بیش از آنچه در چشم انداز و هدفمان بود، طی کردیم. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی /انتهای پیام برچسب ها: کرونا بقیه الله کووید 19

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا بقیه الله کووید 19 بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • پیکر شهید معلم در وزارت آموزش و پرورش تشییع شد
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی