Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@17:21:57 GMT

با پرطرفدارترین رشته های پزشکی آشنا شوید+فیلم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۵۷۶۳

‍‍‍‍‍‍

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: در کل کشور برخی از رشته‌های تخصصی بیشتر مورد استقبال متقاضیان هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به تخصص چشم، گوش و حلق و بینی و رادیولوژی و بعد از آن‌ها رشته‌های جراحی، اورتوپدی و.. اشاره کرد و این در حالی است که متاسفانه به دلیل مشکلات قانونی، تعرفه‌هایی که در کشور وجود دارند و سایر مسائل اقبال به برخی از رشته‌ها کاهش یافته است که از جمله آن‌ها هم می‌توان رشته‌های طب اورژانس، بیهوشی و طب فیزیکی را نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال اخوان مقدم در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که کدام رشته‌های پزشکی پرطرفدار و چه رشته‌هایی کم طرفدار هستند؟، گفت: در کل کشور برخی از رشته‌های تخصصی بیشتر مورد استقبال متقاضیان هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به تخصص چشم، گوش و حلق و بینی و رادیولوژی و بعد از آن‌ها رشته‌های جراحی، اورتوپدی و.. اشاره کرد و این در حالی است که متاسفانه به دلیل مشکلات قانونی، تعرفه‌هایی که در کشور وجود دارند و سایر مسائل اقبال به برخی از رشته‌ها کاهش یافته است که از جمله آن‌ها هم می‌توان رشته‌های طب اورژانس، بیهوشی و طب فیزیکی را نام برد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) افزود: ما در مجموع برای بر قراری عدالت و بر طرف شدن نیاز‌های مردم تدابیری را اندیشیده ایم که طی آن تسهیلاتی برای افرادی که به رشته‌های کم طرفدار‌تر وارد می‌شوند، در نظر گرفته شده است و برای مثال آن‌ها سریع‌تر می‌توانند وارد این رشته‌ها شوند و امتیازات خاصی داشته باشند و حتی این امکان وجود دارد که محدودیت‌هایی که در رشته‌های دیگر وجود دارد، در این رشته‌ها وجود نداشته باشد. بیشتر بخوانید: چرا شیب پیک پنجم تند‌تر از پیک‌های دیگر است؟ وی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ما به رشته‌های‌های طب اورژانس، بیهوشی و طب فیزیکی در دانشگاه بقیه الله با دید حمایتی نگاه می‌کنیم، ادامه داد: متقاضیان رشته‌های دیگر هم بر مبنای ضوابط مورد بررسی قرار می‌گیرند و به صورتی رقابتی پذیرفته می‌شوند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا کووید 19 وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کووید 19 وزارت بهداشت جمله آن ها برخی از رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه «غذای پزشکی» از امول ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، خسروشاهی اصل در توضیح طرح پژوهشی خود با عنوان «تهیه و تعیین ویژگی امول ژل‌های خوراکی حامل لیپاز پانکراسی» که با حمایت بنیاد ملی علم ایران اجرا شده گفت: موضوع تحقیق یکی از نیازهای جامعه است که در بیماری نارسایی پانکراس کاربرد دارد؛ چرا که در این بیماری، پانکراس به تدریج توانایی تولی آنزیم‌های پانکراتیک را از دست می‌دهد. در این صورت جذب چربی و پروتئین مختل می‌شود.

وی افزود: لیپاز پانکراس یکی از آنزیم‌های بسیار مهم برای هضم چربی‌ها است و از ناپایدارترین آنزیم‌های پانکراتیک به شمار می‌رود. مهمترین مشکل افرادی که نارسایی پانکراس دارند، کمبود یا فقدان آنزیم لیپاز است.

این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: کمبود هضم لیپولیتیک پانکراسی غیر قابل جبران است و چون منبع عمده انرژی چربی است احتمال سو تغذیه افزایش پیدا می‌کند و به دنبال آن فقر ویتامین و ریزمغذی‌ها ایجاد می‌شود. همین امر موجب نارسایی پانکراس آنزیم لیپاز به بدن می‌شود. با توجه به اینکه، ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است؛ می‌توان از آن در تهیه غذاهای پزشکی که داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور می‌دهند استفاده کرد.

این دانش آموخته دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه Reading انگلستان در ادامه به تعریف غذاهای پزشکی پرداخت و گفت: غذاهای پزشکی، نسل جدیدی از غذاها هستند که با غذاهای متداول و نیز غذاهای فراسودمند متفاوتند و هدف از تهیه و مصرف این دسته از غذاها کمک به درمان بیماران است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است، می‌توان در تهیه غذاهای پزشکی از آن استفاده کرد تا داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور دهند.

کد خبر 6097135

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • تهیه «غذای پزشکی» از امول ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی
  • تهیه «غذای پزشکی» از ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی 
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟