Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:06:13 GMT

واکسیناسیون مردم باید شتاب گیرد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۹۳۱۳

واکسیناسیون مردم باید شتاب گیرد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، دکتر حسن ابوالقاسمی روز چهارشنبه در نشست خبری روند فعالیت واکسن نورا در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)   گفت: دولت نباید حتما منتظر واکسن داخلی بماند و باید واکسن مورد نیاز کشور را تامین کند.

وی ادامه داد: ما که تولید کننده واکسن ایرانی کرونا هستیم تعصبی در مورد واردات واکسن نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با یادآوری اینکه در حال حاضر واکسن در کشور کم است، گفت: مردم هرچه سریع تر باید واکسینه شوند.

ابوالقاسمی تاکید کرد که در کنار واردات باید حمایت های لازم از تولیدکنندگان داخلی واکسن کرونا انجام شود تا آنان در آینده نزدیک محصول خود را پس از طی کردن مراحل لازم و اخذ مجوز به بازار داخل ارایه کنند.  

وی با یادآوری اینکه در ماه های آینده هم واکسن کرونا نیاز خواهیم داشت، گفت: واکسن های داخلی هم تولید می شوند و بخشی از نیازهای داخل کشور را برطرف خواهند کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اضافه کرد: بررسی های علمی نشان می دهد که سطح ایمنی افراد کاهش پیدا می کند و احتمال زیاد در آینده لازم می شود که بین ۶ تا ۹ ماه تزریق واکسن تکرار شوند.

ابوالقاسمی به اختلاف بین سازمان نظام پزشکی و دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: سازمان نظام پزشکی با واکسن اسپوتنیک مخالفت کرد که مدتی بعد مشخص شد واکسن خوبی است.

وی به ناهماهنگی در واردات واکسن کرونا اشاره و ابراز امیدواری کرد که این موضوع اصلا وجود نداشته باشد و سازمان نظام پزشکی جدید که اخیر انتخاب شدند در جهت منافع مردم گام بردارد. اگر هم اختلاف نظری وجود دارد باید در بین خودشان برطرف هستیم  

واکسیناسیون تنها را مقابله اساسی با ویروس کرونا است

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله همچنین اظهار داشت: فعلا تنها راه مقابله اساسی با ویروس کرونا، واکسیناسیون است.

ابوالقاسمی افزود: بررسی های علمی روی واکسن ها نشان می دهد که واکسن به طور قابل توجهی مرگ و میر و شدت بیماری کرونا را کاهش می دهد.

وی از افراد واجد شرایط تقاضا کرد که واکسیناسیون را در اسرع وقت انجام دهند.

به گزارش ایرنا، واکسن «نورا» با تلاش ۱۶ ماهه پزشکان، متخصصان و پژوهشگران بخش تحقیقات و پژوهش بیمارستان بقیه الله (عج) و با مشارکت محققان دانشگاه امام حسین (ع) ساخته‌شده است.

این واکسن ششم تیر ١٤٠٠ با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و جمعی از فرماندهان و مسوولان در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج)  رونمایی و از ششم تیرماه به‌طور رسمی وارد فاز بالینی شد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سازمان نظام پزشکی واردات واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سازمان نظام پزشکی واردات دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سازمان نظام پزشکی واردات واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله سازمان نظام پزشکی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد