Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) با اشاره به این‌که واکسن نورا منجر به واکنش شدیدی در داوطلبان نشده است گفت: تزریق واکسن کرونا به افراد ۱۲ تا ۲۰ ساله مورد موافقت اولیه وزارت بهداشت قرار گرفته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، حسن ابوالقاسمی در نشست خبری پایان مرحله اول کارآزمایی بالینی واکسن "نورا"در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت: بیمارستان بقیه‌الله به عنوان یکی از 5 بیمارستان بزرگ کشور با اجرای طرح سلول‌های بنیادی، استفاده از پلاسمای بهبودیافتگان و شیوه‌های محتلف درمانی مرگ و میر را 2 تا 4 درصد نسبت به مراکز دیگر کاهش داد که به علت فعالیت‌هایی بود که در زمینه درمانی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استفاده از کورتون در پروتکل‌های درمانی و استفاده از ظرفیت دانشجویان و محققان برای پیدا کردن روش‌های درمان و پیشگیری از جمله اقدامات انجام شده بود. ما کارخانه واکسن‌سازی نداشتیم اما دغدغه محققین ما در دانشگاه این بود که در کنار کارهای درمانی باید به فکر پیشگیری باشیم، پیشگیری در یک بعد با طرح شهید سلیمانی پیش‌ می‌رفت اما دانشگاهی نداشتیم که برای محققین خود امکانی فراهم کند تا روی ویروس برای ساخت واکسن کار کنند. دانشگاه بقیه‌الله این کار را شروع و از اسفندماه، شروع به تحقیق برای طراحی یک واکسن کرونا کرد.

ابوالقاسمی ادامه داد: اواخر سال گذشته نتایج تست‌های حیوانی و گزارش «پره کلینیکال» را به وزارت بهداشت دادیم که سازمان غذا و دارو و کمیته اخلاق به ما اجازه دادند فاز یک را آغاز کنیم. واکسن پروتئینی و نوترکیب است و در فاز 1 عوارض سنجیده شد. افراد داوطلب از طریق سایت دانشگاه ثبت نام کردند و تعداد زیادی از هموطنان داوطلب شدند و ما 70 نفر از آنها را انتخاب و در سه دوز واکسن را به آن‌ها تزریق کردیم، در روز اول، روز 21 و روز 35 واکسن‌ نورا به داوطلبان تزریق شد و نتایج اولیه ما بعد از تزریق سه دوز نشان داد هیچ واکنش شدیدی در داوطلبان وجود ندارد و تنها عوارض خفیف "گرید 2" مانند درد و تب مختصر ایجاد شد که این کم عارضه بودن از واکسن‌های نوترکیب انتظار می‌رفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) گفت: مذاکراتی با وزارت بهداشت داشتیم که در فاز دوم، بتوانیم برای افراد 12 تا 20 ساله نیز واکسن بزنیم، مورد موافقت اولیه قرار گرفته و امیدواریم مورد موافقت کمیته اخلاق نیز قرار بگیرد، تزریق واکسن به افراد 12 تا 20 ساله مهم است زیرا دانشگاه‌ها و مدارس در آستانه بازگشایی هستند و جوانان ممکن است ناقلین بی‌علامت باشند و بیماری را به افراد مسن نیز منتقل کنند. برای سنین 12 تا 18 سال باید مطالعه جداگانه‌ای انجام شود. بر اساس مطالعاتی که انجام شده می‌توان گفت استفاده از این واکسن در این سنین مشکلی ندارد اما به هرحال باید مطالعه انجام و مستنداتش به وزارت بهداشت ارائه شود.

در حال تکمیل...

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن ایرانی کرونا واکسن ایرانی کرونا وزارت بهداشت بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد