Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@14:59:18 GMT

چرا نباید واکسن کرونای فایزر به کشور وارد کنیم؟+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۸۷۹۲

چرا نباید واکسن کرونای فایزر به کشور وارد کنیم؟+فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در نشست خبری به سوالات خبرنگاران در خصوص دلایل عدم واردات واکسن شرکت داروسازی فایزر به کشور اشاره کرد و آخرین جزئیات تولید واکسن کرونای ایرانی را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران پرس، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) صبح امروز در نشست خبری به موضوعاتی همچون تولید واکسن ایرانی و دلایل ممنوعیت واکسن کرونای شرکت فایزر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین بخش های مطرح شده در این نشست خبری به شرح زیر است:

  -باید با تمام قوای کشور در جهت تولید واکسن پیش می‌رفتیم، باید توجه کنیم که همین واکسن فایزر را هم غربی‌ها به اندازه کافی به آن دسترسی ندارند و برای به واکسن روسی کرونا روی آورده اند. -وقتی منابع متعددی برای تهیه یک فرآورده بیولوژیک داریم، آیا منطقی است که از یک کشور که دشمن ماست آن را تهیه کنیم؟  -منطق به ما می‌گوید از جایی واکسن کرونا وارد کنیم که حداقل دشمنی با ما نداشته باشند، وقتی دانشمندان ما را اسرائیل و آمریکا ترور می‌کنند چطور باور کنیم که واکسن آن‌ها برای ما مفید است؟   ما در اسفندماه سال گذشته واکسن کرونا را کلید زدیم و دو واکسن دانشگاه بقیه الله(عج) توسعه یافته است و نزدیک فاز انسانی است یک واکسن کرونا صفر تا صدش با پشتیبانی سپاه پاسداران در دانشگاه علوم پزشکی ما کلید زده شده است و یک واکسن کرونا دیگر نیز با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و توسط متخصصین دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در دست تولید است و فازهای حیوانی را در خرگوش و میمون به خوبی طی کرده است و مستندات آن در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است که در صورتی که اجازه بدهند وارد فاز انسانی خواهد شد.   - توجه به عوارض واکسن کرونا است شما دیدید که غربی‌ها به اندازه کافی به واکسن کرونا دسترسی ندارند و برای همین برخی کشورهای غربی به واکسن روسی کرونا رو آورده‌اند، مگر واکسن فایزر نباید ابتدا در اختیار کشورهای غربی قرار می‌گرفت که پیمان‌های مشترک دارند؟ پس این استدلال که فکر کنیم کشورهای غربی قصد داشتند به ما واکسن کرونا هدیه بدهند؛ همین شرکت‌ها مانند فایزر یک داروی سیکلوفسفامید که برای شیمی درمانی است را به دلیل تحریم‌ها به ما نمی‌دهد!   - آمار بالای مرگ و میر کرونا در کشورهایی که مدعی بودند اولین واکسن‌ها را به مردمشان زدند، حائز اهمیت است.یکی از علل بالا بودن تلفات کرونا در کشورهایی که واکسیناسیون را آغاز کرده‌اند این است که غربی‌ها به امید اینکه واکسن کرونا آمده است پروتکل‌های بهداشتی را رها کردند و کاهش دادند در حالی که هنوز در کشور ما پروتکل‌ها در اولویت هشتند و تا یکسال آینده باید به پروتکل‌ها وفادار باشیم.   - چرا آمریکا تعداد بالایی از افرادش را واکسینه نکرده است؟ به این دلیل که باید اثرات جانبی واکسن کرونا سنجیده شود بنابراین هرگونه قضاوتی مبنی بر این‌که ما به دلیل عدم شروع واکسیناسیون تاکنون خسارت دیده‌ایم و باید جزو اولین کشورهای واردکننده واکسن کرونا می‌بودیم، درست نیست‌.   - ۹۷ درصد داروها در داخل کشور تولید می‌شود و مردم باید بدانند ما با چه سختی‌هایی سه درصد داروی وارداتی به کشور وارد می‌شود، حتی یک داروی ساده که پایه اصلی داروهای شیمی درمانی است و در آن نیازمند واردات هستیم تحریم است.  -دشمنان ما و افرادی که با دشمنی می‌کنند حتی از رسیدن دارو به کودکان سرطانی خودداری می‌کنند، من به عنوان فوق تخصص خون و سرطان می‌گویم، شرکت‌های داروسازی که ادعا می‌کنند با سیاست کاری ندارند از دادن داروهای شیمی درمانی به ایران خودداری می‌کنند که یکی از این شرکت‌ها، شرکت داروسازی فایزر است.   مرورگر شما از نمایش ویدیو پشتیبانی نمیکند. نشست خبری رئیس دانشگاه بقیه الله(عج) در تهران دانلود

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی واکسن کرونا بقیه الله نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رئیس امور حقوقی شرکت گاز آذربایجان‌غربی اظهار کرد: سال گذشته از مجموع ۱۲۸ فقره پرونده مطروحه‌ی له و علیه این شرکت در مراجع قضایی و دیوان عدالت اداری تعداد ۹۷ فقره پرونده مختومه شد و مابقی همچنان در حال رسیدگی است.

محمدامین هناره درباره آرای صادره اعلام کرد: از پرونده‌های مختومه شده، در ۸۲ پرونده، رای به نفع شرکت گاز آذربایجان‌غربی و در ۱۵ فقره نیز به ضرر شرکت گاز بوده است.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می شود
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد