Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دشمن ما و افرادی که با دشمنی می‌کنند حتی از رسیدن دارو به کودکان سرطانی خودداری می‌کنند، من به عنوان رئیس انجمن خون این حرف را می‌زنم نه به عنوان خانواده این کودکان یا یک فرد دیگر؛ شرکت‌های داروسازی که ادعا می‌کنند با سیاست کاری ندارند از دادن داروهای شیمی درمانی به ایران خودداری می‌کنند که یکی از این شرکت‌ها، شرکت داروسازی فایزر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحریم‌های دولت ترامپ به تک تک مردم و کودکان ما وارد می‌شود و اگر توان تولید دارو در داخل کشور نبود باید شاهد از دست رفتن بیماران به ویژه کودکانمان می‌بودیم، در شعار می‌گویند که تحریم‌ها مربوط به دارو و خدمات پزشکی نمی‌شود اما در عمل اصلاً این نیست و شرکت‌های دارویی آمریکا از دادن دارو به ایران خودداری می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: ما هیچ چاره‌ای نداریم که یک رقابت دانشی را در سطح بین‌الملل ادامه بدیم و دانش خود را رشد دهیم، وقتی دیدیم به کودکان سرطانی رحم نمی‌کنند مطمئن شدیم که در مورد واکسن هم با ما رفتار مناسبی ندارند.

ابوالقاسمی بیان کرد: اینکه ما در یک اپیدمی به صورت اورژانسی بخواهیم واکسن تهیه کنیم را تا کنون تجربه نکرده بودیم اما در کرونا توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم و یک واکسن را روز گذشته رونمایی کردیم و یک واکسن دیگر را به زودی رونمایی می‌کنیم.

وی ادامه داد: ۵۰۰ دستگاه اکسیژن را توانستیم در دانشگاه تولید کنیم و به مردم بدهیم و همچنین دیگر از بیرون ماسک نخریدیم و در داخل دانشگاه خودمان تولید کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) تصریح کرد: بیش از ۱۰۰۷۵ بیمار کرونایی را در بیمارستان بقیه الله پذیرش کردیم که از ظرفیت بیمارستان ۴۰ درصد را به مردم عادی اختصاص دادیم.

ابوالقاسمی گفت: حیوانی مثل ترامپ دانشگاه بقیه الله جایی که محل کسب علم و دانش است را تحریم کرد اما با این وجود توانستیم بیش از ۱۵۰ مقاله را در ژورنال‌های مختلف چاپ کنیم.

وی گفت: در جهت خودکفایی کیت آنتی ژن در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ساختیم و در صورت صدور مجوز از سوی سازمان غذا و دارو این کیت‌ها به تولید انبوه می‌رسد تا در طرح شهید سلیمانی استفاده شود. در طرح شهید سلیمانی جنبه‌های مختلفی از جمله تشخیص سریع دیده شده که مستلزم داشتن کیت کافی و ارزان است که ما به تولید آن خواهیم پرداخت.

ابوالقاسمی گفت: ما با سازمان انتقال خون هماهنگ شدیم و هنوز هم مرکز پلاسماگیری ما فعال است و چندین هزار بیمار از پلاسمای بهبودیافتگان از کرونا استفاده کردند که باعث کاهش مرگ و میر بیماران کرونا به ۱۰ درصد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله بیان کرد: در زمینه تزریق سلول‌های بنیادی نیز پیشرفت داشتیم و به بسیاری از بیماران کرونایی سلول بنیادی تزریق کردیم بیش از ۲۲۰ پروژه کد اخلاق گرفتند و داروهای گیاهی نیز در این زمینه کد اخلاق گرفتند و وارد فاز آزمایش شدند. در دانشگاه خود مراکز آموزشی فعالی داریم که به تربیت نیروی انسانی برای سایر دانشگاه‌ها اقدام می‌کند.

ابوالقاسمی گفت: دانش واکسن را صفر تا صد آن را در همین دانشگاه ایجاد کردیم، آزمایش روی موش، خرگوش را انجام دادیم.

وی گفت: پلتفرم واکسن ما متعلق به بخش‌های خصوصی است؛ واکسن کرونای ما نو ترکیب است اما واکسن دیگر که در دست تولید است واکسن ویروس کشته شده است‌.

ابوالقاسمی درباره ممنوعیت ورود واکسن فایزر به کشور گفت: باید با تمام قوای کشور در جهت تولید واکسن پیش می‌رفتیم، باید توجه کنیم که همین واکسن فایزر را هم غربی‌ها به اندازه کافی به آن دسترسی ندارند و برای همین رو آورده‌اند به واکسن روسی کرونا.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: وقتی منابع متعددی برای تهیه یک فرآورده بیولوژیک داریم، آیا منطقی است که از یک کشور که دشمن ماست آن را تهیه کنیم؟ منطق به ما می‌گوید از جایی واکسن کرونا وارد کنیم که حداقل دشمنی با ما نداشته باشند، وقتی دانشمندان ما را اسرائیل و آمریکا ترور می‌کنند چطور باور کنیم که واکسن آن‌ها برای ما مفید است؟

ابوالقاسمی گفت: مگر ما کم سابقه داریم از کارهایی که این کشورها علیه مردم ما انجام داده‌اند مگر ما یادمان رفته که با گاز شیمیایی بیمارستان‌های ما را بمباران کردند؟ باید برای تهیه یک واکسن این مسائل در نظر گرفته شود از سوی دیگر واکسنی که در منهای ۷۰ درجه سانتی گراد باید نگهداری شود نیازمند زیرساخت‌های فراوان است.

وی تاکید کرد: وقتی راه‌های متفاوتی برای تهیه فراورده‌های بیولوژیک داریم باید از راه‌هایی که امن‌تر است برای واردات واکسن کرونا استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اظهارات یک فرد در رابطه با عوارض واکسن کرونا گفت: او جنایت کار است و باید دستگیر و محاکمه شود، اظهارات او باعث شد که بسیاری از مبتلایان به کرونا جان خود را از دست بدهند.

ابوالقاسمی بیان کرد: تبلیغات وی نه تنها جان بیماران کرونایی را گرفت بلکه باعث بسیاری از کودکانی که زردی داشتند هم جان خود را از دست بدهند. حامیان این فرد آدم‌های زر و زور و پول هستند.

وی ادامه داد: ما در اسفندماه سال گذشته واکسن کرونا را کلید زدیم و دو واکسن در این دانشگاه توسعه یافته است و نزدیک فاز انسانی است یک واکسن کرونا صفر تا صدش با پشتیبانی سپاه پاسداران در دانشگاه علوم پزشکی ما کلید زده شده است و یک واکسن کرونای دیگر نیز با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و توسط متخصصین دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در دست تولید است و فازهای حیوانی را در خرگوش و میمون به خوبی طی کرده است و مستندات آن در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است که در صورتی که اجازه بدهند وارد فاز انسانی خواهد شد.

در حال تکمیل…

کد خبر 5141908 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن ابوالقاسمی بیمارستان بقیه الله ویروس کرونا واکسن کرونا واکسن فایزر داروسازی فایزر ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا سیما سادات لاری سرطان کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان انتقال خون ایران سازمان بیمه سلامت سعید نمکی تغذیه سالم کیانوش جهانپور علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ابوالقاسمی گفت واکسن کرونا یک واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • یک آموزگار هدایای روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • یک آموزگار هدایای دریافتی روز معلم را به کودکان سرطانی اهدا کرد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی